Filborna Arena

Har du följt nyheterna i Skåne den senaste tiden? Då har du säkert inte missat staden Helsingborgs stora satsning på sport och fritid. Den nybyggda Filborna Arena är numera Helsingborgs största träningsanläggning. Här finns det över 9 000 kvadratmeter, fullpackade med allt som har med träning och sport att göra. På Filborna Arena kan man utöva simning, fotboll, innebandy, löpning och vanlig träning med maskiner eller fria vikter. Här finns det även personliga tränare och klasser för dans och träning. Hur man än vill träna kan man göra det här.

Filborna Arena har träning i världsklass

Filborna Arena skapar en ny livsstil

På gymmet i Filborna Arena har man satsat på att skapa ett helt nätverk av träning, hälsa och kost. Man har anställt några av landets mest erfarna och etablerade personliga tränare. Detta gym är dock inte bara ett gym. Här erbjuds dessutom massage, simning och avkoppling. Med andra ord har man satsat på en helhet där man inte ska behöva välja mellan olika aktiviteter. Det är därför det kommer folk hit alla dagar i veckan och stannar från tidig eftermiddag till sen kväll.

Vad kan man då förvänta sig när man besöker Filborna Arena? Låt oss se till några konkreta exempel som kan ge oss en uppfattning om exakt hur stort och mångsidigt detta projekt är. Till att börja med har vi på det nedre planet hela fyra simbassänger och sex salar för gruppträning, dans och annan typ av träning ledd av landets bästa instruktörer. Det finns även mindre bassänger som är anpassade till barn, så hela familjen kan följa med till arenan.

Något för alla

Filborna Arena fokuserar mycket på att anpassa sig till sina kunders redan fullspäckade scheman. Ingenting ska behöva kompromissas med för de som kommer och besöker arenan. Därför har man extremt generösa öppettider. Bland det breda utbudet av gruppträningspass kan alla hitta en träningsform som passar just dem. Om man behöver hjälp med att komma igång med träning eller kost kan man självklart vända sig till någon av anläggningens duktiga och välutbildade anställda. Det är bara att be om en kostnadsfri konsultation.

På Filborna Arena fokuserar man mycket på att hitta en träning som ska hålla på sikt och ge resultat över tid. För att man ska få långsiktiga och hållbara resultat ser de personliga tränarna till att träningen håller jämn takt med de framsteg man gör i sin träning eller i sitt tävlande. Om man vill kan man till och med få en personlig tränare som dokumenterar, filmar och följer upp på de framsteg som man sagt att man ska göra, vecka efter vecka.

Träning på en ny nivå

Som du märker är Filborna Arena ett ställe som kommer att ta vår syn på träning till en högre nivå. Många simlag tränar redan här, och eftersom hallen håller öppet så pass länge är det enkelt att hitta tider för träning varje dag i veckan. Denna arena passar utmärkt både för att simma och för att prova på annan träning. Om du vill komplettera simträningen med den nödvändiga styrketräningen är det enkelt gjort en trappa upp. Besök hallen och hitta en träningsform som passar just dig.